Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Kennisplatform
  • Duurzame energie
  • Opties
  • Aandachtspunten

Bouw- en installatiebedrijven

Duurzame energie, energieneutraal, nul op de meter. Energie is niet heel sexy, maar de markt groeit desondanks sterk. Dat komt omdat mensen geld willen overhouden voor leuke dingen, zich bewust zijn van het milieu en een positieve bijdrage willen leveren. Nederlanders investeren voornamelijk in zonnepanelen, alleen ook de interesse in andere vormen van energieopwekking neemt toe. Denk aan grondwarmte terugwinning, zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels.


Marktkansen en nieuwe uitdagingen

De marktontwikkeling betekent ook nieuwe kansen voor bouwbedrijven en installateurs. Steeds meer mensen willen het, maar nog niet iedere installateur heeft kaas gegeten van duurzame oplossingen. Kans 1! Investeer in jouw kennis. De tweede kans is het energieneutraal / onafhankelijk maken van jouw eigen pand. Je houdt niet alleen maandelijks geld over, je straalt ook een duurzaam imago uit en je hebt een authentieke boodschap om te vertellen.

Zelf ook niet veel verstand van duurzame oplossingen? Wij vertellen je er graag meer over en helpen je bij het verduurzamen van jouw bedrijfspand.

Maak een afspraak


Aansluiten bij Freedom Energy?

Het is mogelijk om jou als installateur aan te sluiten bij Freedom Energy. Nieuwsgierig naar de voordelen en de werking van het concept? Bekijk dan eens deze pagina of neem contact op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, voorwaarden en condities.