Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Kennisplatform
  • Duurzame energie
  • Opties
  • Aandachtspunten

Energierekening naar nul?Kies voor duurzame energieoplossingen

Wasmachines, laptop en televisies. Prachtige apparaten, alleen ze vragen veel stroom. En vaak blijven ze ook nog onnodig op standby staan. Zo loopt ongezien de elektriciteitsrekening alsmaar omhoog. Kortom, er is veel (energie)winst te behalen. En wij helpen daar graag bij. Met Freedom Energy bespaar je niet alleen, maar wij leveren ook producten om zelf energie op te wekken en op te slaan.Duurzaam en energieneutraal wonen of werken

Van besparende producten tot zonnepanelen die energie opwekken. Zonneboilers, douchepijp-wtw, vloerverwarming of isolatiemateriaal. Freedom Energy levert het allemaal. Wij vinden het alleen veel belangrijker dat een product ook past bij jouw situatie. Daarom is het belangrijk om het energiegedrag en verbruik in kaart te brengen. Daar vertellen wij je graag meer over. Natuurlijk kan je ook gewoon een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen


Vraag of advies?

Wellicht heb je nog een aantal vragen of wil je advies inwinnen? Onze collega’s beantwoorden die graag en vertellen je meer over de mogelijkheden.