Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Kennisplatform
  • Duurzame energie
  • Opties
  • Aandachtspunten

MKB: maak uw pand energieneutraal of onafhankelijk

Ben je eigenaar van of werk je in een midden- en kleinbedrijf (MKB)? Zoals je weet is de energierekening dan vaak hoger dan bij een zzp-er. Jouw bedrijf heeft immers personeel en dus meer stroomverbruik. Maar die energierekening hoeft niet hoger te zijn. Dat is afhankelijk van veel factoren. Hoe goed is het pand bijvoorbeeld geïsoleerd en wordt het warme water opgestookt of verwarmd door een zonneboiler.

Door te investeren in energieopwekkende- of besparende middelen kun je de energierekening drastisch verlagen. Dat vergt natuurlijk een investering, maar dat verdient zich snel terug. Daarnaast geniet je van de voordelen van het imago duurzaam ondernemen.


Inzicht in energiegebruik en besparen

Met Freedom Energy weet je niet alleen jouw exacte verbruik. Je weet ook waar, wanneer en hoe je kunt besparen. Wij meten namelijk niet alleen het verbruik. Op basis van jouw gegevens maken wij een energieprofiel. We vergelijken het huidige gebruik met de uren, dagen weken of maanden ervoor. Zo krijgen we een helder beeld van de energievraag. Wij noemen dat monitoring en op basis daarvan geven wij je een verduurzamingsadvies.


Energiebesparende- en opwekkende producten

Naast monitoring, leveren wij ook energiebesparende middelen. Van zonnepanelen en zonneboilers tot wand- en vloerverwarming. Maar we hebben ook lichtoplossingen. Kortom, wil je energie besparen? Neem dan eens contact op met één van onze collega's.

DUURZAAM EN ENERGIENEUTRAAL ondernemen

Wil jij als ondernemer ook duurzaam een bedrijf leiden? Maak dan een afspraak en geef aan wat je wensen zijn. Eén van onze collega's neemt dan contact met je op.

Maak een afspraak


Eerst even bellen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je eerst nog wat vragen hebt voordat je een afspraak maakt. De onderstaande collega's staan je graag te woord.