Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Advies
  • Calculatie
  • Ontwerp duurzame installaties
  • Installatie & service

Particuliere & zakelijke projecten

Energieneutraal of onafhankelijk wonen of werken. Dat was de droom van de onderstaande particulieren en ondernemers. Een droom die werkelijkheid is geworden. Zij namen de stap om hun energievraag zelf te gaan opwekken in plaats van afhankelijk te zijn van de energiebedrijven. Klik om de onderstaande referenties om meer te weten te komen over hun aanpak. Waarin investeerden ze in, hoe hebben ze Freedom ervaren en hoe wonen / ondernemen ze nu? 

Zakelijke referenties:


Energieonafhankelijk op gebied van gas

Energieonafhankelijk op gebied van gas

Harko: "Mijn gasverbruik is al sterk gedaald door gebruik te maken van wand-, vloer- en plintverwarming op lage temperatuur. In de toekomst wil ik nog een zonneboiler en lucht-water warmtepomp."

Led-verlichting en zonnepanelen aangeschaft

Led-verlichting en zonnepanelen aangeschaft

Bote: "Op basis van mijn energieverbruik en gedrag heb ik geïnvesteerd in zonnepanelen en led-verlichting. Een mooie eerste stap naar een energieneutraal bedrijf."

Door zonnepanelen bijna energieneutraal

Door zonnepanelen bijna energieneutraal

"Door de zonnepanelen op het dak van mijn bedrijf ben ik bijna energieneutraal. De volgende stap is het vervangen van de verlichting."


Particuliere projecten:


Van aardgas naar biomassa

Familie Muller: "Een steentje bijdragen aan een fossielvrij milieu. Vanuit die gedachten laten wij onze guis omtoveren tot een Nul op de meter woning."

Zelfvoorzienende Friese Stelpboerderij

Zelfvoorzienende Friese Stelpboerderij

Ate: "Naast onafhankelijkheid van energie, gaan we ook  voedsel verbouwen. Voor onszelf en de gasten van onze duurzame B&B, pal naast de Dokkumer Ee."


 

Stap voor stap naar onafhankelijkheid

Stap voor stap naar onafhankelijkheid

Wim: "Samen met mijn gezin droom ik al jaren van onafhankelijkheid. Zowel op gebied van energie als voedsel. Dat gebeurt stap voor stap, maar het begin is er!"
 


Interesse in duurzame energie?

Ben je zelf ook enthousiast geworden over duurzame energie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het belangrijkste is om te achterhalen welke oplossing het beste bij jou en de situatie past. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar jouw beweegredenen om eventueel te kiezen voor duurzame energie. Neem contact op via 058 - 30 30 252, stuur een e-mail of laat hieronder een terugbelverzoek achter.