Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Advies
  • Calculatie
  • Ontwerp duurzame installaties
  • Installatie & service

Persoonlijke begeleiding, maatwerk, ontzorging & installatie

Het energiebewust maken van een woning of bedrijfspand is tegenwoordig gebruikelijk. Bij nieuwbouw is een bepaalde Rc waarde zelfs verplicht. Ook het toepassen van duurzame energie is in opmars. Echter willen veel mensen wel iets met duurzaam, maar weten vaak niet hoe, wat en wanneer. Ook veel installateurs hebben, op zonnepanelen na, weinig kaas gegeten van duurzame installatietechniek. Om je goed te helpen en volledig te ontzorgen bestaat Freedom Energy.Persoonlijke begeleiding en advies

Freedom Energy neemt jou als klant als ware 'aan de hand'. Van de oriŽntatiefase t/m de uiteindelijke installatie. Om je goed te kunnen helpen, zijn we altijd nieuwsgierig naar de beweegreden en energiewens. Hoe kunnen we iets voorstellen zonder te weten welk resultaat je wil bereiken. Na een oriŽnterend (telefonisch) gesprek, is het mogelijk om een vervolgafspraak op locatie te maken. We maken dan een korte inspectie van het pand, proberen je wensen in kaart te brengen en geven een toelichting op onze aanpak.

Energieadvies, Offerte ontvangen of Orienteren

Na dit vrijblijvende gesprek beslis je wat je wilt gaan doen. Het is mogelijk dat je nog wat langer wilt oriŽnteren en dat is prima. Ook kunnen we een offerte uitbrengen voor een gewenste duurzame oplossing of je kiest voor een energieadvies. Het voordeel van dit laatste is dat je een duidelijk en realistisch beeld krijgt van de mogelijkheden. Het advies is namelijk gebaseerd op een technische (werktuig)bouwkundige opname van het pand. Zo investeer je slim en maak je geen onverstandige keuzes.

Kies ook voor duurzame energie

Ben je net zo enthousiast over duurzame energie als wij? Wij komen dan graag met je in gesprek. Neem contact op via 058 - 30 30 252, stuur een e-mail of laat hieronder een terugbelverzoek achter.