Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Advies
  • Calculatie
  • Ontwerp duurzame installaties
  • Installatie & service

Eenvoudig Energie Besparen

Douchedrain-wtw-douchegoot-technea-onderdelenWil je de energierekening verlagen? Vaak klinkt dat moeilijker dan dat het is. Door traditionele gloeilampen te vervangen door led heb je al een grote stap gezet. Maar ook het hergebruiken van restwarmte uit douchewater is een aantrekkelijke methode. Zo hoeft jouw cv-ketel minder te werken en dat levert een lagere energierekening op. Wij hebben een groot assortiment aan Plug & Play producten, led-lampen en douche-wtw. 

Energiemonitor geeft inzicht in verbruik en de kosten

Wil je de energienota verlagen, maar heb je behoefte aan een beetje hulp? De slimme energiemonitor Smappee biedt dan uitkomst. Dit apparaat helpt je om tot wel 30% of meer op de stroomrekening te besparen. Het apparaat hang je eenvoudig op in de meterkast en Smappee doet de 'rest'. Aan de hand van stroomsignalen identificeert het je elektrische apparaten. In een overzichtelijke en gratis app zie je vervolgens het verbruik, en de kosten, per apparaat. Zo weet je welk toestel (te) veel verbruikt en of het verstandig is om het vervangen.

Daarnaast zijn er plugins. Hiermee stel je apparaten automatisch in en/of bedien je ze op afstand. Een goed voorbeeld is de buitenverlichting. In de app geef je aan zodra je binnen een radius van 300 meter (Google Maps) van je woning bent, dat het licht aan gaat. Wij vertellen je uiteraard graag meer over de mogelijkheden. Smappee is vanaf €229 euro verkrijgbaar. Een gemiddeld gezin verdient deze investering binnen een jaar terug.
 

Smarthome voor de prijs van een Smartphone

  • Real-time inzicht in het elektriciteitsverbruik
  • Verbruik en bijbehorende kosten per apparaat
  • Opbrengst zonnepanelen ook te monitoren
  • Geen abonnementskosten
  • App gratis verkrijgbaar

Energiezuinig, energieneutraal of zelfvoorzienend

Welke wens je ook hebt, het besparen en voorkomen van energieverbruik is en blijft een belangrijke stap. Energie die je niet verbruikt, hoef je immers ook niet op te wekken. Wil je ook graag iets doen om je woning of bedrijfspand te verduurzamen of wil je Smappee aanschaffen? Neem dan eens contact op via 058 30 30 252 of laat hieronder een terugbelverzoek achter. We vertellen je graag over de mogelijkheden.