Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Advies
  • Calculatie
  • Ontwerp duurzame installaties
  • Installatie & service

Wonen of ondernemen met alleen duurzame energie

Waar wij vroeger als pioniers werden beschouwd omdat we als één van de eerste gespecialiseerd waren in duurzame energie, is het thema duurzame energie tegenwoordig hot! Zonnepanelen zijn niet meer gek en al ruimschoots geaccepteerd. En ook het aantal huishoudens en bedrijven dat  volledig zelfvoorzienend wil worden op gebied van gas en stroom neemt toe. 

 

Zonnepaneel iets anders dan complete klimaatneutrale installatie

Dat de interesse in klimaatneutrale installaties toeneemt is een feit. Het is echter een veel complexere materie dan het installeren van een zonnepanelen. En ook dat laatste gebeurt lang niet altijd even goed. Het is dus essentieel om een installatie te ontwerpen op basis van jouw situatie, technische gegevens, calculatie en wens. En bij dat gedeelte helpt Freedom Energy met verschillende diensten. 

PS: voor het installatie stuk brengen we je graag in contact met specialisten uit ons netwerk.

 

Wat is de eerste stap?

Het is belangrijk dat je weet wat je van ons kunt verwachten, wat de kosten zijn van onze diensten en wat je precies kunt met de uitkomst van deze diensten. Daarom praten we je vooraf (telefonisch of via e-mail) eerst vrijblijvend bij over de mogelijkheden. Heb je interesse? Neem dan contact op via 058 - 30 30 252 of . Je kunt hieronder ook je gegevens achterlaten, dan nemen we contact met jou op.