Volg ons op Facebook
Op de hoogte blijven?

  • Kennisplatform
  • Duurzame energie
  • Opties
  • Aandachtspunten

Waarom Freedom partner worden?

Als ondernemer kijk je naar kansen in jouw markt. Een kans is dat mensen een goede huisvesting, gezond milieu en financiŽle zekerheid willen. Daardoor neemt het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden ook zo toe. Het schaarser worden van (fossiele-) grondstoffen en het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft ook invloed. Een prachtige kans om de kansen in deze markt met beide handen aan te pakken. En daar helpen we je graag bij. Wij zorgen bijvoorbeeld voor leads uit jouw postcodegebied, je krijgt cursussen om vakspecialist te worden in duurzame techniek en je hebt een eigen exclusieve partnerwebsite.


Uitdaging voor jou als installateur

Je weet dat opdrachtgevers steeds vaker vragen naar duurzame producten en diensten. En dat de wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid complexer wordt. Maar dan? Wat als een klant bij je aanklopt voor advies of hulp? Wat vertel je dan? Een klant wil bijvoorbeeld weten of een palletkachel of zonneboiler een goede investering isÖ  Hoe zorg jij er dan voor dat die klant zaken met jou gaat doen? Daar ligt een uitdaging waarbij wij jou helpen. Wij hebben namelijk de kennis en producten in huis.

Aandachtspunten die steeds belangrijker worden:

  • Energiebesparing bestaande bouw
  • Energiezuinige nieuwbouw
  • Duurzaam inkopen
  • Duurzaam materiaalgebruik
  • Duurzaamheidcertificaten en keurmerken


Voordeel van partner zijn

Als partner krijg je een totaalpakket. Je koopt niet alleen producten in met een fikse korting. Wij bieden je handvatten om uit te groeien tot een vakman op gebied van duurzame technieken. Je ontvangt leads via Freedom Energy, we profileren je als duurzame partner en je blijft op de hoogte via een exclusieve partner-website (kennismanagement).

Partner-worden-sfeerimpressie3
Partner-worden-sfeerimpressie4
Partner-worden-sfeerimpressie
Partner-worden-sfeerimpressie2

Meer dan een zakelijke relatie

Bij Freedom Energy ben je meer dan een zakelijke relatie. Je bent een betrokken partner die wij vertrouwen. We houden je op de hoogte van de laatste trends en leveren betrouwbare producten tegen een aantrekkelijke prijs.

Samen met jou helpen we particulieren en ondernemers om te verduurzamen. Je onderscheidt je zo van de concurrent. Diegene biedt die service immers niet aan. En je nu verdiepen in duurzame oplossing is nodig. De klant wil namelijk duurzaam, maar wordt daarbij ook kritischer. Hij/zij wil een vakman met kennis van zaken en geen 'standaard' zonnepanelenleverancier. 


Partnerprogramma

Wij hebben een partnerprogramma gemaakt om je te ontwikkelen op gebied van duurzame technieken. Een uitgebreid programma met onder andere de volgende onderwerpen:

1. Innovatief business concept
Eigen postcodecodegebied, aantrekkelijke inkoopcondities, nieuwe leads en een uitgekiend innovatief concept. 


2. Altijd voorop in duurzame oplossing
Ontvang informatie over financieringsmogelijkheden en innovatieve producten en technologieŽn. Nieuws dat je helpt om op de hoogte te blijven van de trends. Die informatie ontvang je via jouw eigen online Freedom-omgeving, nieuwsbrieven en bijeenkomsten.


3. Kennis delen
We organiseren trainingen om jouw kennis up-to-date te houden. Denk aan sales-, product-, technologie- en duurzaamheidstrainingen. Maar ook via webbinars, de kennisbank en de technische helpdesk blijf je op de hoogte.


4. Bedrijfsprofilering
We helpen je bij het verkopen van het Freedom-concept. Je krijgt een starterskit, een certificaat en overig promotiemateriaal. Ook denken we actief met je mee om jouw bedrijf te profileren. Natuurlijk is er veel meer, maar daar vertellen we je tijdens een afspraak graag meer over.


5. Advies & ondersteuning
Heb je hulp nodig bij een projecten? Wij helpen je middels CAD-tekeningen, bemiddelen bij klachten en doen geregeld een kwaliteitscontrole.


6. Volledige ontzorging
Producten kun je in de toekomst online bestellen. In jouw persoonlijke partnerinlog vind je prijslijsten, rekentools, trainingsdata en actuele informatie.


7. Unieke lifecyclus
Je kunt zelf de markt actief benaderen, maar wij bieden jou ook leads aan. Leads werven we via online- en offline marketingcampagnes gericht op jouw postcodegebied.


Deze partners hebben zich al aangesloten


Heeres

Heeres

Ewald BV

Ewald BV

Kiers

Kiers

Derks

Derks

Bekkema-Bruinsma

Bekkema-Bruinsma


Meer informatie ontvangen?

Wil je altijd voorop lopen in trends en kennis op het gebied van duurzame energietechnieken? En wil je je op een positieve manier onderscheiden ten opzichte van de concurrent? Neem dan snel contact op voor meer informatie. 


Wil je partner worden?

Klik dan op de onderstaande knop en vul jouw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil partner worden