• Gasverbruik
  • Waterverbruik
  • Stroomverbruik

smappee: Stroom, Water en Gasverbruik meten

Iedere dag, week en maand verbruiken we veel gas, water en stroom. Deze maandelijkse kosten kun je nu eenvoudig verminderen met de Energiemonitor Smappee. Er zijn twee verschillende types. Eén om het stroomverbruik realtime in kaart te brengen en één om het gasverbruik en waterverbruik te meten. Via een gratis App heb je altijd inzicht in het verbruik en de bijbehorende kosten. Zelfs op apparaatniveau!

 

Stroomverbruik meten

Met Smappee bespaar je eenvoudig op de stroomkosten. De slimme energiemonitor identificeert zelf de elektrische toestellen in jouw huis en geeft vervolgens aan hoeveel een apparaat verbruikt, en wat dat kost. Zo leer je jouw woning stap voor stap beter kennen en kun je energievreters vervangen door energiezuinige apparaten. Je kunt de meter daarnaast ook opdrachten geven. Bijvoorbeeld dat een lamp uit of aangaat als je 500 meter van jouw huis verwijderd bent.
 

Waterverbruik & gasverbruik meten

Sinds 2016 heeft Smappee een zusje. Deze energiemeter is ontwikkeld om het gasverbruik en waterverbruik te meten. Beide Smappee's communiceren vlekkeloos met elkaar.
 

Smappee kopen

Smappee kun je kopen via www.smappee.com